Biografie

 

Marion Buijink (1958) woont en werkt op de Utrechtse Heuvelrug.

Ontdek de magie van verenigde beelden.

Stap binnen in de wereld van visuele poëzie, waar elke klik van haar camera een uniek hoofdstuk verteld. Marion Buijink ontsluiert de kunst van het samenvoegen van meerdere foto's tot harmonieuze werken die de grenzen van de fotografie tarten.

De kunst van samensmelten.

Zij hanteert een naadloze techniek, waarbij foto's met precisie worden samengevoegd of naast elkaar geplaatst om een rijke voorstelling te presenteren. Elk element is zorgvuldig gekozen, waardoor een visueel kunstwerk ontstaat dat uitnodigt tot verkennen, interpreteren en persoonlijke verbinding.

De creatieve kracht van AI.

Sinds kort laat zij technologie en kunst samensmelten. De kracht van algoritmes wordt ingezet om een onverwachte, doch zorgvuldig samengestelde symfonie van beelden te creëren. Elk beeld, gegenereerd door kunstmatige intelligentie wordt zorgvuldig geselecteerd en met een kunstzinnig oog gecombineerd. Marion fungeert hierbij als de dirigent die de diverse beelden perfectioneert, dirigeert en samenbrengt tot een esthetisch werk. Het resultaat is een unieke synergie waarin de grenzen van technologie en creativiteit vervagen. Een ontdekkingsreis in een wereld die zowel futuristisch als tijdloos is.

 

Follow my Organic work at:

https://www.instagram.com/m_a_r_a_r_t

 

Follow my AI generated work at:

https://www.instagram.com/_m_a_r_a_r_t

 

Follow my Urban CityScapes at:

https://www.instagram.com/m_a_r_a_r_t_

 

http://www.marion-buijink.kunstinzicht.nl